Zakelijk flirten
Picknick + workshop (Zakelijk) Flirten:

Ziet u de picknick niet alleen als een smakelijk en gezellig uitje, maar ook als een mooi moment om de samenwerking of relaties binnen uw groep te versterken?
De dames van 
De Flirtfabriek komen graag met uw picknickmand mee. 

Picknick + workshop (Zakelijk) Flirten:

“Communicatie is als een dans tussen ik en jij”

‘Zakelijk Flirten’ staat synoniem voor ‘verbonden communiceren’. Het is een communicatiestijl waarbij positieve aandacht voor jezelf en de ander centraal  staat.

Wie deze communicatiestijl goed beheerst, krijgt op een hele natuurlijke manier veel gedaan van en met anderen. En beleeft ook nog eens veel meer plezier aan de samenwerking en relatie.

De workshop Zakelijk Flirten geeft een mooie verdieping aan de beleving van uw picknick. De dames van De Flirtfabriek vinden niets leuker dan uw groep op een andere manier (positiever, persoonlijker) naar elkaar te laten kijken. Nieuwe ontdekkingen te laten doen over waar de kracht en het plezier van de ander zit.

Zij weten namelijk dat die manier van contact hebben met elkaar cruciaal is voor een wederzijdse klik. Dé basis voor een vruchtbare samenwerking of relatie.

Deze workshop Zakelijk Flirten duurt ± 1 uur.
Prijs op aanvraag.

Geïnteresseerd?

Neemt u dan contact met ons op met behulp van het contactformulier. Wij bespreken uw wensen met betrekking tot de picknick en brengen u vervolgens in contact met de dames van De Flirtfabriek. Zij stemmen de verschillende mogelijkheden m.b.t. de workshop met u af in een telefonisch voorgesprek.   


 
Chocolade