Picknick
Op zoek naar een leuk, origineel maar bovenal smakelijke manier om samen met uw groep te genieten? Kijk dan eens naar onze picknick mogelijkheden. Wij zorgen voor een goed gevulde picknickmand en brengen deze naar de door u uitgekozen locatie, waar u vervolgens samen met uw groep gaat genieten van alle lekkers.


De mand is gevuld met;
Quiche, 2 soorten wraps, een heerlijke mix van brood met hartige en zoete toppings, pasta salade, vers fruit, gevulde cupcakes, bonbons, merenque dots en chocolaatjes, uiteraard aangevuld met enkele flessen tafelwater en heerlijke prosecco. Wij voorzien de mand van servies in houtstijl, snijplanken, messen, glaswerk en gezellige picknickkleden.

Prijs: groep t/m 10 personen € 255,=
en € 25,= voor iedere extra persoon
De prosecco kan ook vervangen worden door een heerlijke cava, meerprijs € 3,50 per persoon. De prosecco en/of cava wordt geleverd door 
Brander Wines

Meer uit uw picknick halen? Combineer dan deze picknick met de 
workshop zakelijk flirten! De workshop Zakelijk Flirten geeft een mooie verdieping aan de beleving van uw picknick.

De dames van De Flirtfabriek vinden niets leuker dan uw groep op een andere manier (positiever persoonlijker) naar elkaar te laten kijken. Nieuwe ontdekkingen te laten doen over waar de kracht en het plezier van de ander zit.

Breng -en haalkosten picknickmand € 15,=,
wij bezorgen tot maximaal 30 kilometer vanaf onze locatie, 7942 JS/31 (Bron ANWB Routeplanner)

Toeslag(en);
op zondag en feestdagen € 55,= 
Wij kunnen (beperkt) rekening houden met wensen (bijvoorbeeld) glutenvrij en vegetarisch, meerprijs € 9,50 p/p waarvoor aanpassingen in menu gelden.

 

MEER INFORMATIE OF BOEKEN?


Wij organiseren deze workshops, kinderfeestjes en schoolreisjes samen met en op de locatie van Banketbakkerij Amoureus.
Chocolade