Chocolaatjes versieren
Tijdens deze workshop versier je een heerlijke chocolade flikjes,in de smaken melk, puur en wit. Zodra de chocolaatjes zijn uitgehard kunen ze worden verpakt in een prachtige aardewerk schaal.

Het programma:

  • uitdelen (ca. 250 gr) chocolaatjes (melk, puur, wit)
  • een laagje vloeibare chocolade aanbrengen 
  • chocolaatjes versieren met vloeibare chocolade en eetbare versiering
  • chocolaatjes verpakken in een schaal
  • tot slot de schaal verpakken in cellofaan en voorzien van een zelfgemaakte strik
Duur programma 1 tot 1,5 uur
Duur 1 tot 1,5 uur 
Prijs voor een groep;
t/m 10 personen € 250,= 
t/m 15 personen € 360,=
t/m 20 personen € 460,=
t/m 25 personen € 550,=
t/m 30 personen € 630,=
t/m 35 personen € 700,=
t/m 40 personen € 760,=

Leeftijd: alle leeftijden vanaf 8 jaar
Maximum aantal deelnemers, datum en tijd in overleg

Deze activiteit is mogelijk van maandag t/m zondag, datum en tijd in overleg.

Toeslag(en);

Toeslag voor zaterdag en zondag € 55,= 
Reiskosten; € 0,35 p/km, vanaf onze locatie 7942 JS/31 (Bron; ANWB Routeplanner) en exclusief eventuele parkeerkosten.
Extra uren € 55,= (p/u)

Meer weten over de mogelijkheden of bent u op zoek naar een andere speciale activiteit voor uw groep(en), laat het ons weten

Wij kunnen deze activiteit op uw locatie verder aankleden met statafels en/of een partytent.
 
Chocolade