Chocolade hart versieren
Het programma;
- deelnemers nemen plaats aan tafel
- em ontvangen een melk chocolade hart (ca 150 gr)
- op tafel staat allerlei lekkers en vloeibare chocolade
- chocolade aanbrengen en het hart versieren
- het hart inpakken in mooi papier of cellofaan
- en voorzien van een mooie strik en lief kaartje
Deze workshop kan uitgevoerd worden op uw of onze locatie
Datum en tijd in overleg
Duur (ongeveer) 1 uur
Prijs
t/m 30 deelnemers € 570,=
t/m 60 deelnemers € 1110,=
t/m 80 deelnemers € 1440,=
t/m 100 deelnemers € 1750,=
Iedere extra deelnemer boven 100, is € 15,= per persoon.
Geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar
Deze activiteit is mogelijk van maandag t/m zaterdag, datum en tijd in overleg (toeslag zaterdag €55,=)
Reiskosten; € 0,35 p/km, vanaf onze locatie 7942 JS/31 (Bron; ANWB Routeplanner) en exclusief eventuele parkeerkosten.